Oct 28

Colau té els dies comptats i l’oposició s’organitza per fer-la passar a la paperera de la història

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i exdiputat al Congrés dels Diputats espanyol, Alfred Bosch, ha assegurat que està disposat a pactar amb CiU una alternativa al consistori de la ciutat comtal “que sigui lleial al país i a les seves institucions”. “Estem oberts a parlar amb tothom amb aquesta perspectiva de canviar Barcelona, amb lleialtat i reciprocitat pel que fa al país i les seves institucions”, ha manifestat Bosch en declaracions als periodistes.

Segons ell l’actual govern “d’ICV, PSC i altres partits no és nou a Barcelona”. “Nosaltres estem tirant endavant la transformació social, econòmica i política més important que mai ha viscut aquest país, nosaltres sí que estem pel canvi”, ha agregat en referència al Governde la Generalitat

Bosch ha volgut recordar que ell mateix  personalment va plantejar ja fa un temps una alternativa d’esquerres a l’Ajuntament, format per Barcelona en Comú, ERC i la CUP. Tanmnateix, com que l’Ada Colau ha optat per un pacte amb el PSC, Bosch s’ha mostrat obert a “parlar amb tothom dins d’un marc de reciprocitat amb el país i les institucions del país”.