Nov 13

Ciutadans fa un pas més per intentar carregar-se la Diada Nacional de Catalunya

FOTO: EL PERIODICO

FOTO: EL PERIODICO

Ciudadanos vol que la Diada de l’11 de setembre passi a ser un dia laborable més al calendari anual i ha començat una campanya perquè el dia de Sant Jordi sigui declarat “patrimoni cultural immaterial de la humanitat en el marc de la UNESCO”. Així ho demanarà durant el proper ple de l’Ajuntament de Barcelona i ho pensa fer al Congrés dels diputats, després que el Parlament rebutgés la iniciativa similar.

 

La líder de l’oposició, Inés Arrimadas, ha afirmat que “ens agradaria que aquest procés fos com la patum de Berga o els castellers”. “Creiem que l’Ajuntament de Barcelona podria aprovar-ho per sumar forces amb la resta d’institucions”, ha reblat

 

Arrimadas ha considerat que “la millor manera de celebrar el dia del llibre a tot arreu, sigui com es fa a Catalunya: regalant lliures i roses. Estem convençuts que molts autors a nivell internacional podrien triar Barcelona per presentar les seves obres. Això seria un salt qualitatiu de Barcelona i Catalunya com a centre cultural i del llibre”, ha conclós la líder unionista.