Nov 02

Ciudadanos, a punt d’entrar al govern de Palafolls amb el PSC i els comuns

FOTO: RADIO PALAFOLLS

FOTO: RADIO PALAFOLLS

Fonts comarcals de C’S han relatat a aquesta emissora que continuen els contactes per incorporar els taronges al govern municipal de PLF, al costat del PSC i d’Iniciativa, com ja va avançar el portaveu de C’s a PLF, Martí Victòria al passat mes de maig. Cinc mesos després el pacte encara no s’ha formalitzat, tot i que el propi Victòria assegurava fa unes setmanes que tot era qüestió de dies.

La demora en les negociacions es deuen a les incerteses sobre la governabilitat espanyola, on C’s va donar suport primer a la investidura del PSOE i després al PP. Els taronges expliquen que la transcendència del pacte a PLF va més enllà del nostre municipi i per això calia esperar els esdeveniments en la negociació per la governabilitat espanyola.

Segons les fonts consultades per RP, les negociacions a PLF continuen i ho fan de forma ”cordial” . Tot i això asseguren que no es pot garantitzar que arribin a bon port, tot i que hi ha la voluntat de pactar.

Els taronges expliquen que cal valorar moltes coses abans d’arribar a tancar un pacte de govern. Alerten que no només assumptes locals, sinó també  supramunicipals, pel que no posen data a una resolució a les negociacions. Si finalment C’s entra al govern municipal, Palafolls seria l’única localitat on governarien els taronges a la nostra comarca, en aquest cas amb coalició amb el PSC i ICV-EUiA.

 

INFORMA: RADIO PALAFOLLS