Ene 01

Ciudadanos es passa a l’anti-franquisme

FOTO: 20 MINUTOS

FOTO: 20 MINUTOS

Una entrevista d’El Mundo al vicepresident de la Fundació Francisco Franco, Jaime Alonso García ha generat les crítiques d’alguns dirigents polítics de tots colors. Per la seva banda, el conseller de Justícia, Carles Mundó, ha compartit el titular de l’entrevista “El Règim de Franco només va afusellar a 23.000 i no va ser per capritx” a través del seu compte de Twitter, però ha evitat fer cap comentari.

D’altra banda, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, també hi ha fet referència i ha assenyalat que “cap estat que es vulgui democràtic pot admetre això”. “Profund fàstic i vergonya”, ha sentenciat. Per la seva banda, el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha dit que “l’existència de la Fundació Francisco Franco és, de fet, el pitjor capritx d’aquest estat malalt. Simptomàtic i ignominiós”.

Finalment, el responsable d’Economia, Indústria i Coneixement de Ciutadans, Luis Garicano, l’ha qualificat de “esgarrifança”. “En 2016, el NODE en portada. Volgut El Mundo: A què ve aquesta apologia del franquisme?”, ha afegit.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores