Nov 23

Celia Villalobos perd els papers i culpa la premsa i les xarxes d’haver matat Rita Barberá

FOTO: DIARIO SUR

FOTO: DIARIO SUR

La diputada del PP, Celia Villalobos, ha protagonitzat una picabaralla  dialèctica amb el periodista Albert Castillón al programa Espejo Público d’Antena 3 dirigit per la catalana Susana Griso després que la dirigent popular manifestés que a Rita Barberá “l’heu condemnat a mort”.

 

Castillón s’ha defensat replicant “reduir el que ha passat amb Rita a la causa judicial és com menys inexacte i dir que els periodistes l’hem condemnat a mort ja és una barbaritat”. Villalobos li ha contestat que “ha estat tot el món. No estic tirant la culpa als periodistes. O és que els periodista sou culpables de Twitter o del que han fet els partits? Jo no estic culpant ningú” i ha lamentat que Barberá “no podrà demostrar la seva innocència”.

 

El col·laborador d’Espejo Público aleshores ha tornat a la càrrega i li ha preguntat què va ser el què li “va doldre més a Rita Barberá” si va ser “un cas judicial per 1.000 euros o que li treguessin de militància sense demostrar que era culpable després de 45 anys i 24 d’alcaldessa”. “Si practiqueu el canibalisme, no us queixeu de la premsa”, ha manifestat, amb contundència. 

 

Celia Villalobos ha recordat que el PP va aplicar una norma interna a Rita Barberá, però ha plantejat la necessitat “d’analitzar aquestes qüestions d’una manera raonable i fer una reflexió”. Amb això, Castillón li ha contestat “els que tenen mitjans per agilitzar la justícia i que un cas d’imputació no s’allargui quatre anys sou vosaltres”. 

La popular ha demanat llavors al periodista que “no busquis justificacions perquè no és el moment”. I ha sigut en aquest moment quan el periodista li ha contestat: “de ser injustos tampoc”.

 

Com que la discussió estava pujant de to, Susanna Griso ha intervingut per tallar-la però el periodista ha insistit que “mai heu fet política interna. Ni PP, ni el PSOE ni Ciudadanos”. Finalment, la diputada del PP ha tancat el tema amb un: “L’únic que et demano és que avui deixis el tema”.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores