Nov 25

Cañas fa el ridícul i acusa Televisión Española de ser independentista

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

L’exdiputat de Ciudadanos, Jordi Cañas, es va veure immers en una picabaralla dialèctica amb el director de TVE Catalunya, Carles González, perquè -al seu entendre- la cadena pública “no fa el seu paper, perquè no ofereix espais de debat polític plurals i “proporcionals”. I va afegir, dirigint-se al director: “entenc que tu defensis el que fa TVE Catalunya, però també entendràs que a alguns ens sembli fatal”. 

Però això no és tot, Cañas va continuar.  “Si TVE o Ràdio 4 vetllessin per la pluralitat i la proporcionalitat, com a mínim hi hauria un espai de debat polític que pogués neutralitzar la voluntat de construcció d’un univers simbòlic nacionalista”. “Un exemple és que fan servir la semàntica nacionalista pel fet de referir-se a Espanya com Estat espanyol”. “

Per la seva banda, el màxim responsable de RTVE a Catalunya es va defensar assegurant que “al nostre manual d’estil només hi ha una cosa que defineix quina ha de ser la nostra línia editorial: defensar els principis que emanen de la Constitució”. A més, va explicar que hi ha dos programes de debat -un de periodicitat setmanal a a La 1, i un altre diari a La 2- on “apareixen totes les veus i segueixen una representació idèntica a la del Parlament”. Estic orgullós del que fem”, va concloure González, replicant Cañas, que va quedar en evidència. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores