Oct 01

CAMPANYA: Signa per portar l’Estado Español davant del Tribunal Europeu de Drets Humans

El valent Jordi Sendra Vellvè ha creat una campanya al web Change.org en el que vol recollir signatures per portar a l’Estado Español davant el Tribunal Europeu de Drets Humans. Això és el que apareix quan hi entres a la pàgina, a la qual hi podeu accedir clicant a la imatge següent:

 

 

El català ha posat aquest text per a cridar l’atenció dels independentistas que ens sentim atacats sobretot en el dia d’avui:

L’estat espanyol vol impedir per tots els mitjans que els catalans podem exercir el dret fonamental de l’autodeterminació a través de la celebració d’un referèndum d’independència, amb una pregunta clara i amb una resposta binària (Sí o no). 

L’estat espanyol reconeix des del 1977 el dret a l’autodeterminació i l’incorpora aquesta part del dret internacional dins de la constitució de 1978 i per tant, està incomplint amb les seves obligacions vers el respecte als drets fonamentals i als drets humans. 

Insto a l’Assemblea nacional de Catalunya, a Omnium cultural, a Sumate, a l’AMi, a Drets.cat i a totes aquelles entitats politiques i civils que estan a favor que es realitzi un referèndum d’independència de Catalunya, a que iniciïn una campanya de recollida de signatures/autoritzacions per portar a l’estat espanyol davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) i presentar una demanda colectiva sol•licitant s’obligui a l’estat espanyol a autoritzar, celebrar i respectar els resultats d’un referèndum d’independència per Catalunya.

L’objectiu d’aquesta petició, es reunir els 1,9 milions de vots independentistes i els 300 mil vots autodeterministes, en una única demanda colectiva contra l’estat espanyol davant del TEDH i fer que el que fins ara només és un “afer intern” passi a ser un “afer internacional” de primer ordre.

Feu correr per totes les vostres xarxes socials aquesta petició perquè aquest moviment cívic per l’assoliment de la #republiCAT no es de ningú i és de TOTS !!! 

DONEC PERFICIAM !!! 

 

Ja sabeu, sumem-nos-hi tots!

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores