Oct 09

Camacho reapareix per dir que el PP és la casa comuna del seny i la moderació

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha manifestat que a Catalunya hi ha “una pèrdua de qualitat democràtica arran del procés independentista”. I ha afegit que: “estem vivint uns moments excepcionals en la història de Catalunya a causa del desafiament sobiranista i en un moment en què predomina el radicalisme, els populars som la casa comuna de la moderació i el seny”. Tot plegat en el marc de la inauguració de l’Escola de Tardor del PPC.

 

Alícia Sánchez-Camacho diu que “els independentistes utilitzen el Parlament per llançar desafiaments a l’Estat de Dret i la Constitució com van fer el 9-N i ara pretenen repetir el 2017”. “Però no es sortiran amb la seva amb tanta amenaça a la unitat d’Espanya, perquè el Govern de Mariano Rajoy està vigilant i actua contra la il·legalitat” ha conclòs, en to amenaçador. Resposta que si que ha estat “amenaçadora” i no el repte democràtic. 

Si Camacho considera que a Catalunya hi ha “pèrdua de qualitat democràtica” deu ser perquè té un mirall al davant. No hi ha cap altra explicació.