Ene 09

El bisbe ultra Cañizares torna a dir una barbaritat sobre la “ideología de género”

FOTO: EL ESPAÑOL

FOTO: EL ESPAÑOL

Segons informa Info Libre, el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va demanar aquest dijous a la Generalitat valenciana que “repensi” l’aplicació de la llei d’igualtat, o -com diu ell- “ideologia de gènere”, que es troba en fase de tramitació en Els Corts. Segons Cañizares, aquest projecte “buida el fonament antropològic de la família” i suposa la “deterioració de la institució familiar”, la qual cosa veu com a causa de “gran part dels problemes socials com la delinqüència juvenil, la droga, la prostitució o la violència contra la dona”. En aquest sentit, conclo que “lluitar contra la delinqüència juvenil, contra la droga o la violència, o contra la prostitució de la dona i afavorir al mateix temps el descrèdit o la deterioració de la institució familiar, basat en el matrimoni únic i indissoluble d’un home i una dona” és una “contradicció i una desfiguración de la veritat”. 

Totes aquestes declaracions són mitjançant una carta pastoral sota el títol ‘La gran urgència’: salvar a la família, Cañizares sosté que a través del que denomina ideologia de gènere es pretén “negar la diferència biològica entre home i dona”, per la qual cosa “qüestiona que els projectes legislatius que fomenten la ideologia de gènere evitin la discriminació dels col·lectius vulnerables als quals es dirigeixen”.

El cardenal arquebisbe considera que “adoctrinar” als nens en ‘ideologia de gènere’ és “una maldat” i censura que en algunes autonomies es pretengui imposar “a manera colonitzadora de les consciències i fins i tot per la força, mitjançant una legislació”.

Per acabar, Cañiares conclo que “hem d’actuar per la dignitat de les persones i contra tot tipus de discriminació, però negar la diferència biològica entre home i dona no és anar a la solució”, i posa en dubte que els projectes legislatius que fomenten la ideologia de gènere “evitin la discriminació dels col·lectius vulnerables”

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores