Nov 26

ATENCIÓ: La condició de la Unió Europea per reconèixer la República Catalana a partir del 21D

Nous missatges virals a les xarxes a tres setmanes llargues per la celebració de les eleccions. Ara i molt important, la UE ha posat una condició per reconèixer la República Catalana i l’hem de conèixer tots:

QUE RULLI !
Últimes noticies de Brusel.les.
Varis eurodiputats demanen explicacions dins EU moviments tàctics per garantir la sobirania de l’UE.

El 21D com tots sabeu,ées un pleisbicit, manat per Europa al Govern d’Espanya, sobre la realitat de l’independentisme a Catalunya.
Si els partits Independentistes guanyen les eleccions amb una majoria qualificada, el reconeixament Europeu està garantit i ràpid.
És evident que les negociacions mai són davant una TV, ni públiques, però la realitat dels fets s’imposa, la República Catalana ha estat declarada i signada pels alts mandataris del poble catàla, en seu extraparlamentaria seguint tractats internacionals, en seu annex al Parlament.

Tota la desinformació que si s’ha publicat o No publicat, és desinformació del Règim del 78 per desmoralitzar l’Indèpendencia.
Dintre de poc els presos polítics seran posats en llibertat per mandat Europeu. Una Espanya feble pel seu endeutament, sense pressupostos aprovats i amb una prima de risc que pujarà a partir del gener del 2018 en què el BCE, reduirà la compra de deute als països emisors, la situarà en un procés molt complicat.

 

La fractura Espanyola quedarà agreujada amb l’ anunci de baixada de les pensions a Espanya. És per això que organitzacions com l’ EFTA i altres països vulguin i esperin per fer el reconeixament de la República, pel seu dinamisme econòmic. Cal sumar la posició estratègica de Catalunya a la Mediterrània, per això l’UE te molt clar que hem d’estar dins, ni volen ni es poden permetre una aliança amb EFTA o una aliança amb Rússia i Israel amb potencials econòmics importants a la zona.

Ara bé tindrem un preu que serà assumir una part important de la deute Espanyola, ja que de cap manera pot permetre EU la caiguda d’un País amb 40 milions de persones, ja que provocaria una crisis sistemàtica a Europa, i el mateix ensorrament de la zona euro amb derivacions desastroses a escala mundial.
Per això caldrà asumir una part important del deute Espanyol, amb la diferència que el potencial econòmic i plus values generades seran íntegrament catalanes.

Ara bé cal que el 21D, l’independentisme tingui uns resultats aclaparadors més enllà del 60% de vots, condició que EU ha posat sobre el taulell de negociació.
Per això cal que el 21D no es pot perdre cap vot, ho tenim a tocar, només dependrà de la resposta dels ciutadans.
Si el 21D el 60% de majoria independentisme guanya, la República serà una realitat.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores