Oct 07

ATENCIÓ: Fem això durant la manifestació unionista per silenciar els crits de l’espanyolada

Els comitès de defensa del referèndum (CDR) han convocat per demà a les 12 hores del migdia una cassolada, coincidint amb la manifestació unionista convocada a Barcelona. En aquest sentit, Sociedad Civil Catalana (SCC) divendres passat va intentar mobilitzar la que ells anomenen “Catalunya silenciosa” o ara han canviat el nom a “Catalunya silenciada” a sortir al carrer diumenge per dir “prou” al full de ruta independentista legitimat per Parlament de Catalunya elegit democràticament.

La concentració porta el lema “Prou! Recuperem el Seny”, i se celebrarà a la plaça d’Urquinaona i finalitzarà davant l’Estació de França, on els unionistes Mario Vargas Llosa (escriptor) i Josep Borrell (expolític) faran lectura del manifest contrari a la independència de Catalunya.

El vicepresident de l’entitat, Álex Ramos, ha tornat a engegar la cançoneta de sempre i s’ha mostrat molt repetitiu en el seu discurs, establert als seus manuals: “molts catalans se senten exclosos a la seva terra” i els ha animat a que surtin al carrer en favor del diàleg, la democràcia i la solidaritat. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores