Ene 20

ATENCIÓ: Els passos a seguir per evitar deixar de rebre les notícies de PerCatalunya.cat a Facebook

Tenint en compte el nou algoritme de Facebook, moltes publicacions que ara llegeixes a través de les nostres pàgines de Facebook, no t’arribaran amb tanta regularitat. Però a Per Catalunya.cat et volem facilitar les coses i et diem una manera molt senzilla per no perdre’t cap de les nostres notícies. L’exemple que et posem és amb la nostra pàgina de seguidors de Per Catalunya, però el procediment és el mateix si ens llegeixes des de qualsevol altra de les nostres 15 pàgines, com poden ser Orgullosos de ser Catalans o 3’5 milions de Veus per la independència.

Per rebre totes les notícies a l’instant a Facebook has de seguir aquests passos si ens llegeixes des del teu smartphone. En primer lloc has de clicar al botó seguint:

El segon pas és que l’arribada de notificacions estigui activada. Si és així ho podràs editar:

Un cop hagis clicat al pas 3, hauràs de clicar per tal que el botó publicacions surti en blau com s’adjunta a la següent foto:

En cas que ens llegeixis des del teu ordinador, has d’anar a la pàgina principal de Facebook que vulguis seguir, clicar a «Seguint» i després clicar al llapis de la secció Avisos:

 

 

Se t’obrirà aquesta pantalla i cal que activis les publicacions, tal i com es mostra a aquesta pantalla i sobretot ho guardis clicant el botó FET (Pas 4):

 

Si et surt així és que ho has fet bé i començaràs a rebre les nostres notícies a l’instant:

 

 

Per altra banda, i com a complement del que acabes de fer, us expliquem la funcionalitat per veure primer les notícies de PerCatalunya.cat al teu mur .  En cas que ens segueixis des del teu smartphone has d’anar a la secció «Seguint»:

 

Després cal que assenyalis la opció «Veure en primer lloc»:

El procediment a seguir en cas que ens segueixis des de l’ordinador és més senzill i consta d’aquests dos passos que us mostrem:

 

Si tens qualsevol dubte o problema, no dubtis a contactar-nos a percatalunya@percatalunya.cat i et direm com fer-ho.

Per altra banda, també pots rebre les nostres notícies via correu. Per registrar-te, ho pots fer al final d’aquesta notícia o de qualsevol altra i rebràs a la teva bústia les notícies tant bon punt estiguin publicades a la nostra web.

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.831 suscriptores