Feb 16

Artur Mas destapa a Madrid l’estratègia matussera de l’Estado español

 

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha acusat El Gobierno de España i alguns dels seus “estaments” d’intentar presentar la situació a Catalunya com “quelcom que tendeix a la violència per crear un marc mental que justifiqui la intervenció de l’Estat”.

“Estan intentant crear el marc mental que a Catalunya es tendeix a la violència i a l’agressió –quan l’estan practicant ells- per després poder intervenir i justificar una possible intervenció de l’Estat a Catalunya que evidentment seria rebutjada molt majoritàriament per la societat catalana”, ha dit Mas.

Segons el Mas, “cal combatre aquest plantejament de l’executiu espanyol perquè si algú està actuant amb agressió és precisament el govern espanyol i el PP, i si algú està fent guerra bruta il·legal perseguint idees i persones és el govern espanyol, el PP i determinats estaments de l’Estat espanyol”.

L’exemple més clar és el cas de la Fiscal en cap de Barcelona, Ana Maria Magali, que “s’ha dedicat a explicar aquest clima de violència quan, en definitiva, es pot comprovar per les imatges que més enllà d’un insult reprovable no hi havia cap agressió ni perill d’agressió. Presentar això com que el clima que hi ha a Catalunya és un clima d’agressió i violència és una enorme mentida i una manera d’aprofitar-ho per justificar una intervenció de l’Estat”, ha dit.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.817 suscriptores