Jun 08

Arrimadas vol fer fora de Ciudadanos tots els que no obeeixin cegament

FOTO: ALEXIS MARI

El País Valencià és, des de l’expansió nacional que va començar fa dos anys, un dels feus on Ciutadans ha aconseguit millors resultats tant en eleccions autonòmiques, municipals i generals i, sobretot, un dels llocs on el partit podria tenir major projecció en el futur. Però tot i això, Arrimadas encara no està contenta i vol que tot es faci al seu gust. 

 

Toni Cantó, actual diputat per València al Congrés dels Diputats, té totes les paperetes per ser el candidat regional en 2019 i aquest fet no agrada a la xeressana. 
I és que la situació interna de la formació taronja en aquesta comunitat és una olla a pressió ja que Alexis Marí, marit de l’eurodiputada i filla d’Eduard Punset, Carolina Punset, té una opinió diferent a la resta. 

 

Una actitud que, segons Arrimadas, hauria de comportar la seva expulsió com a diputat, tal com ha manifestat aquest dilluns en la roda de premsa posterior a l’Executiva del partit: “Quan un està obertament en contra del que han decidit, democràticament, els afiliats d’aquest partit al seu congrés, jo crec que el que deuria decidir és si deixa els càrrecs públics que ha aconseguit amb les sigles d’aquest partit”.

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores