Feb 03

Aquestes són les cases de luxe del Club 155: Rivera, Aznar, Felipe…

La política d’avui dia comparada amb la d’anys enrere ha canviat tant fins al punt que alguns polítics actuals estan més preocupats de la seva imatge i vida personal i social que de la seva reputació política en compliment d’un programa electoral. És el cas, per exemple, d’Albert Rivera, que -tal com us vam explicar des d’aquest diari (AQUI) aquest passat mes de novembre es va traslladar a Pozuelo de Alarcón (Comunitat de Madrid), el municipi més car d’Espanya, per a viure en una espectacular casa de 150 m², dividits en dues plantes, un ampli jardí, dues places de garatge, tot plegat amb un valor superior al milió d’euros.

 

 

 

Pel que fa a Felipe Gonázalez, l’any 2010 es va fer públic que l’exmandatari tenia una mansió a l’exclusiva platja de Jbila a Tànger, al Marroc, a primera línia de mar. Tot i això, finalment es va destapar que no exactament així sinó que hi tenia uns terrenys de 5.000m² valorats en 2,5 milions d’euros que va acabar venent a la família reial d’Aràbia Saudí.

Pel que fa a un altre expresident del Gobierno, José María Aznar va abandonar la Moncloa amb la seva dona, Ana Botella, i es van traslladar a la urbanització Monte Alina, també a Pozuelo de Alarcón (Comunitat de Madrid), com Albert Rivera. En aquest cas, uns 600m² repartits en dues plantes i un soterrani, un jardí de 1.600m², i valorada en 1,8 milions d’euros.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.831 suscriptores