Nov 07

És aquesta jove alemanya l’amant de Pedro J. per qui ha trencat amb Ruiz de la Prada?

FOTO: VOZPOPULI

FOTO: VOZPOPULI

Els missatges pujats de to entre l’alemanya Julia Steinbusch i el director de l’Español,  Pedro J. Ramírez, que ell contesta amb ‘m’agrada’, podrien tenir sentit i relació amb la separació del periodista i Ágatha Ruiz de la Prada que vam anunciar ara fa uns dies i, més encara quan es va confirmar que la causa de la ruptura era l’existència d’una tercera persona de la qual el periodista espanyolista i unionista s’ha enamorat.

La famosa Júlia no té ni 40 anys i ja va ser relacionada en el seu moment amb el rei Juan Carlos. Ara, en relació a Pedro J. tenim per exemple aquest: “Les teves Cartes són com una bona pols: llarg, satisfactori, sensual? I després sempre vull més i més i..!”. Aquest missatge és del passat 14 d’agost de 2016. Pedro J., que acabava de casar-se amb Ágatha al juny, va clicar l’opció ‘M’agrada’.

Així, doncs, l’afirmació del seu amic íntim Losantos tindria sentit quan va dir fa uns dies que: “Pedro J. es como es”. I si a això hi sumem el famós vídeo eròtic tenim la clau de volta.