Nov 21

Antonio Baños posa a lloc al Rey Felipe VI de Borbón

FOTO: ARA .CAT

FOTO: ARA .CAT

Antonio Baños ha insistit en la conveniència de la mobilització als carrers i en la desobediència civil “com a única resposta davant les injústicies”, i ha repetit que la principal virtud del moviment independentista és que és transversal i capaç d’aglutinar a persones de diferents ideologies.

 

Amb això també ha carregat contra la monarquia i ha advertit que, si Felipe VI no sigués Rei, “amb 48 anys, una carrera i un màster, treballaria en el Lidl del carrer Escòcia” (carrer proper on s’ha celebrat l’acte). 

A banda de Baños, han intervingut membres de l’ANC, com Josep Ruiz i l’economista Josep Maria Vázquez, que han parlat sobre el sistema de pensions i la creació de llocs de treball a la futura república catalana: Vázquez ho ha quantificat en un mínim de 285.000, segons un estudi que ha elaborat ell mateix. 

Ha continuat, “si s’invertissin tots els recursos generats per Catalunya i que van a la caixa comuna espanyola -16.500 millones de euros- podríem acabar amb l’atur”. I les maneres per afrontar-ho serien crear noves infraestructures i crear llocs públics de treball. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores