Jun 15

Andrea Levy torna a fer el ridícul amb el seu decàleg

FOTO: EL PERIODICO

La diputada del PP català i vicesecretària general d’Estudis i Programes dels populars, Andrea Levy, ha tornat a fer el ridícul en presentar un llistat de “pràctiques poc democràtiques” que, segons ella, el Govern portaria fent durant 20 mesos. 

Aquest llistat va des d’acusacions d’incompliment de la legalitat, exemplificada en els dictàmens del Consell de Garanties Estatutàries o la Comissió de Venècia, i també acusacions de cometre “atacs a la dissidència”. A més, que el Govern no va respectar els resultats de les eleccions del 27-S i ha recordat que la celebració del referèndum no formava part del full de ruta de Junts pel Sí. 

Més sobre el termini: “ens van dir que en 18 mesos tindríem la independència. Mentien aleshores, o menteixen ara?”, s’ha preguntat. La diputada ha estat especialment dura a l’hora de referir-se al referèndum unilateral i a la manca de transparència sobre els detalls de la convocatòria. 

 

“En política és molt important tenir voluntat, que vostès la tenen, però no és menys important tenir ètica de la responsabilitat i mesura”. En aquest sentit, Levy ha estès la mà al Govern i ha repetit la petició dels populars perquè Puigdemont segueixi el procés habitual i es personi al Congrés dels Diputats: “Si volen una solució, deixin de banda el xantatge”- 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores

1 ping

  1. […] del Partido Popular de Catalunya, Andrea Levy, ha protaginitzat un ridícul històric al Parlament (AQUÍ) en fer un decàleg d’acusacions -infundades- al Govern català. Per sort, el conseller […]

Los comentarios han sido desactivados.