Nov 19

Un andalús denuncia el lloro del seu veí perquè canta l’himne del Barça

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

Maximiliano Llorente és un veí de Cadis (Andalusia) que fa 41 anys que treballa a la mateixa farmàcia i és seguidor del Reial Madrid. Té un lloro des de fa 10 anys, que ha criat des que va néixer. No es va trencar el cap a l’hora de posar el nom ja que l’animal es diu “Lloro” i no para de parlar: dóna el bon dia, s’acomiada de la gent amb un “adiós” o un “hasta luego” i fins i tot es tira floretes a ell mateix amb un “lorito guapo”, segons explica el diari El Mundo. I a més… canta l’himne del Barça! 

Ara, un veí l’ha denunciat perquè el lloro, que surt de la seva gàbia per prendre l’aire al balcó, el molesta. El Maximiliano està molt sorprès i diu que durant 10 anys que l’au ha estat sortint al balcó mai ha passat res. La denúncia va arribar sense avisar. El propietari del lloro es va dirigir al veí i li va dir que si el molestava que li digués a quina hora el podia treure al balcó per solucionar-ho però li va contestar que el molestava “tot el dia”. 

Segons el propietari del lloro, el veí és del Reial Madrid i “està fart” d’escolar l’himne del Barça. “Però no puc pas tenir-lo tot el dia ficat a casa, ha de prendre l’aire el lloro”, diu. 
 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.819 suscriptores