Oct 24

Un alcalde del PSC penja la bandera espanyola i retira la senyera

foto: E-NOTICIES

foto: E-NOTICIES

L’alcalde de Gimenells i Plà de la Font (Segrià), Dante Pérez (PSC), ha provocat una de les anècodotes espanyolistes del cap de setmana del món municipal en penjar la bandera “rojigualda” en l’antiga caserna militar que ha estat reconvertida en un centre cultural.

Pérez s’ha excusat al·legant que “la bandera d’Espanya presideix ara l’accés Oest, que connecta amb Aragó” i afegeix que “la senyera oneja a la sortida Est, en una distribució lògica de les banderes oficials”.

Imma Ojer, alcaldable suplent de CIU  a les anteriors eleccions municipals, s’ha queixat i li ha retret a l’alcalde a que “s’hagi gastat 30.000 euros de pressupost per ficar una miserable i repugnant bandera que et crearà més polèmica que una altra cosa”. 

 

Ojer ha emplaçat l’alcalde del PSC  destinar aquests diners a millores de “carreteres” i l’ha advertit que “t’estàs creant molts enemics com a representant d’un poble tan humil com és Gimenells”.

1 ping

  1. […] Dante Pérez, alcalde del PSC dels Gimenells, és l’alcalde més unionista que té el PSOE al nostre país. El seu historial té moments mítics contra Catalunya com la vegada que va retirar la senyera i va penjar una bandera espanyola. […]

Los comentarios han sido desactivados.