Nov 13

Un alcalde del PP va pagar el màster de la seva filla amb diners municipals

“Adjunto la factura corresponent al pagament del segon termini de la matrícula del Màster en Política Territorial i Urbanística (Curs 2001/02) de la Sra. Olga Fernández Fernández. La Universitat carregarà l’import la setmana que ve”. L’escrit el va rebre el 20 de setembre de 2001 l’Ajuntament de Serranillos del Valle (Comunitat de Madrid) i governada pel PP. El 28 de setembre,  la Universidad Carlos III de Madrid rebia una transferència de 2.557 euros procedent del consistori.

Olga Fernández era en aquell moment regidora d’Urbanisme en un ajuntament governat pel seu pare, Evelio Fernández, que va ser alcalde durant més de 20 anys.

Olga Ferández seurà el pròxim 22 de novembre al banc dels acusats de l’Audiència Provincial de Madrid acusada de malversació de fonts públics. I no precisament pel Màster sinó per la compra d’unes bosses de mà Purificación García valorades en 370 euros i carregats amb la targeta de l’Ajuntament. En aquest sentit, la fiscalia demana dos anys de presó i una multa de 1.080 euros.