Nov 12

Albiol intenta menysprear la concentració a favor de la Llibertat i en surt escaldat

El president del Partido Popular català, Xavier Garcia Albiol, ha intentat menysperar -sense èxit- la concentració celebrada la tarda de l’11 de novembre a Barcelona i n’ha sortit escaldat després que diversos usuaris li clavessin ple de clatellots totalment merescuts.

Després que la Guardia Urbana de Barcelona hagi quantificat l’assistència en 750.000 persones, Albiol ha piulat que “avui és un dia trist per a Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i el resta de companys a la presó. Cada dia són menys al carrer defensant allò indefensable”.

Els mastegots cap a Albiol no s’han fet esperar i la resta d’usuaris li han recordat que la manifestació unionista va ser quantificada per la Guardia Urbana per 350.000 persones i que es va celebrar en diumenge, un dia tradicionalment més laborable que el dissabte.

 

Un altre usuari li ha recordat el seu pas pel barri espanyolista de Girona, Vila-Roja, en què quatre gats mal comptats el van acompanyar duarant la seva visita. I un era el diputat Sergio Santamaria i l’altra la regidora popular a l’Ajuntament gironí, Concepció Veray.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores