Nov 13

Albiol felicita el campió espanyol Marc Márquez i rep una pluja de clatellots

El president del Partido Popular català, Xavier Garcia Albiol, ha reaccionat al Campionat del Món de Moto GP aconseguit pel pilot de Cervera, Marc Márquez. El digirigent ‘popular’ ha publicat una piulada a Twitter on el considera un “Grande” i destaca que és el seu quart trofeu de campió del món. També insereix una imatge amb Márquez amb una bandera amb el número 93 (any de naixement) i no pas amb la bandera espanyola, detall que ha comportat tota mena de clatellots.

Marc Márquez ja havia insinuat que si es produïa aquesta victòria no exhibiria la “bandera rojigualda” (PER CATALUNYA – AQUI) tot i el malestar dels patrocinadors (NOTÍCIA -AQUI). 

“Felicitats al català Marc Márquez”, destaca la Bicha Roja, deixant clar la nacionalitat catalana del pilot de Cervera i no espanyola com pretén Albiol.

“Que se meta esa bandera por el culo”, piulava Migui Labrado demostrant la seva mala educació i les seves formes qüestionables.

 

“Orgull? Però si es català i a tu no t’agraden els catalans”, li etzibava un altre usuari, fent caure Albiol de cul a terra.

“Ara si que t’agraden els catalans… Vés buscant la bandera espanyola a la foto… tic tac”, li retreia Furga Conills.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores