Nov 04

Albiol desvarieja celebrant com un hooligan la detenció de l’alcaldessa de Berga

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha canviat el to amenaçador que ens té acostumats i ha assegurat -en to eufòric i gairebé delirant- que està “molt satisfet” per la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, i ho ha qualificat de “bona notícia per a la democràcia”. Segons ell, es tracta d’una mesura “ajustada a llei” però sobretot ha destacat que és “reconfortant i higiènica per a la democràcia”.

Segons Albiol la justícia espanyola ha enviat un missatge a la CUP i també a aquells que es volen “saltar l’estat de dret”, ara sí, en el to amenaçador habitual: “l’alcaldessa es pensa que està en una república independent i que pot fer el que li doni la gana, ara veurà que no és així”, ha manifestat. A més, ha negat categòricament que el govern espanyol estigui al darrera de la detenció.

L’exalcalde de Badalaona ha afegit que “s’ha demostrat que l’estat de dret funciona i que la llei s’aplica a tothom, per més alcaldessa de la CUP que siguis. I els mossos s’hagin presentat aquest matí a casa seva i se l’hagin endut a declarar al jutjat també és un fet “reconfortant i higiènic per a la democràcia”.