Nov 09

Albiol es baralla amb Puigdemont per culpa de Donald Trump

FOTO: LA VANGUARDIA

FOTO: LA VANGUARDIA

Albiol en la mateixa línia provocadora de sempre, ha tingut una discussió amb ell presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont a través de Twitter arran de la “incertesa” creada després del triomf de Donald Trump a les eleccions d’Estats Units. 

A primera hora del matí, Puigdemont ha valorat a través de Twitter la victòria de Trump manifestant que “ens hem de preparar para una època enormement complicada i incerta. Encara més”, 

Albiol no ha trigat a posar llenya al foc.  “President, no et preocupis, per a dividir a la societat, govern de radicals antisistema i vulneració de l’estat de dret ningú us pot superar”.

 
Puigdemont ha replicat: ·creo que ens hem de preparar per una època complexa i incerta. No sóc l’únic, hi ha una majoria de la població mundial que, davant d’aquest resultat imprevist, ha tingut la mateixa sensació”.

Albiol, en la seva contrarrèplica ha tornat a  insistir que “s’ho apliqui a ell mateix i al seu equipo de govern, ja que vostés són professionals en aplicar aquesta incertesa iinestabilitat”.