Nov 27

Albert Rivera cada cop més sol: Fugida massiva de càrrecs cap a un nou partit

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

Si fa uns anys hi va haver una fuga considerable de votants d’UPyD cap a Ciudadanos, ara la situació política ha donat la volta com un mitjó i són els militants del partit d’Albert Rivera que han iniciat un èxode cap a un nou partit: UCIN (Unión de Ciudadanos Independientes), que té actualment uns 50 regidors, a més d’algun alcalde i diputats provincials. 

La direccion nacional de UCIN, està liderada per Ángel Montealegre, com a Coordinador Nacional, Rafael Valle, nomenat recentment Secretari d’Organització. A més hi ha coordinadors provincials de Toledo, Ciudad Real, Àlava, Guipuzcoa, Biscaia, Àvila, Madrid, Ceuta i Màlaga i més recentment Alacant.

En aquest sentit, la penúltima sonada incorporació a aquest nou partit procedeix des del trànsfuga de Ciutadans en la Diputació d’Alacant, Fernando Sepulcre, que ha anunciat que a més de mantenir l’acta de diputat provincial té la signa intenció de continuar en la política una vegada acabi la present legislatura. I Per a això ha anunciat la seva afiliació a UCIN, que ja ha formalitzat la seva arribada a la Comunitat Valenciana, la Unió de Ciutadans Independents i que a la província d’Alacant s’està conformant amb exafiliados i descontentaments de C’s, segons han assenyalat fonts d’aquesta formació.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.820 suscriptores