Jul 13

En això es gasta el Parlament andalús els diners dels catalans

Segons el diari digital El Confidencial, el Parlament andalús paga dietes durant el mes d’agost encara que els seus diputats estiguin de vacances. A més, han pactat una pujada del 1% del salari aprofitant que s’aplicarà aquesta mesura al personal de la Cambra i plusos que es cobren mensualment per exercir càrrecs en comissions parlamentàries ‘fantasma’ que no tenen cap tipus d’activitat.

El mateix diari apunta que els diputats de PSOE i PP que exerceixen càrrecs en les comissions de Desenvolupament Estatutari i Finançament dels Partits Polítics cobren els seus plusos exactament igual que la resta de companys amb aquestes mateixes responsabilitats. Però amb una diferència: que l’activitat en el si d’aquestes comissions és nul·la. Ni es reuneixen, ni treballen, ni impulsen cap tipus d’iniciativa. 

Tot i això, en aquestes dues comissions els plusos es cobren com per a la resta, 495,99 euros mensuals per als presidents i portaveus, 336,80 euros per als vicepresidents i 177,61 euros per als secretaris.

 

Els beneficiaris d’aquests complements, serien les diputades socialistes Araceli Maese Villacampa i Sonia María Ruiz Navarro, i els diputats del PP Aránzazu Martín Moya, Antonio Saldaña Moreno i Miguel Ángel Torrico Pozuelo.

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores