Jul 02

Això és el que costa el plasma de Mariano Rajoy

Cinc-cents mil euros. Sí, sí, ho heu llegit bé 500.000 euros és el preu de les retransmissions del president del Gobierno de España, Mariano Rajoy, la vicepresidenta, Soraya Saénz de Santamaría i del ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo. 

El valor és estratosfèric i que l’Estat es gasti aquesta quantitat indecent de diners amb aquest aparell és molt greu. Però és que encara ho és més quan la línia 9 del metro està paralitzada i es calcula que el cost d’aquesta aturada superaria els 1.000 milions d’euros, segons un informe de la Sindicatura de Comptes. També és greu perquè hem conegut la dada que 6 de cada 10 persones grans tenen dificultats per arribar a finals de mes a Catalunya i que la durada mitjana dels contractes temporals ha caigut fins als 50,58 dies.

Encara en voleu més? Doncs encara en tenim més. El ministeri de Defensa donarà 24.000 euros a una entitat catalana que feia misses franquistes. Més? L’Estat externalitza la salut dels interns dels CIEs amb un cost d’1,5 milions d’euros.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores