Oct 30

Ada Colau regala una jubilació d’or a una altra vella glòria del comunisme

I és que les conegudes “portes giratòries” no només giren cap a la dreta. No només els exdirigents del PP entren als consells d’administració de grans multinacionals dels seus amics. Fa poc hem sabut que exdirigents de partits d’esquerres amiguets Ada Colau han aconseguit la seva particular ‘porta giratòria’ gràcies a la seva amistat amb l’exlíder de la PAH. Es tracta de dos exdirigents d’ICV, per una banda, l’exconseller de Medi Ambient, Salvador Milà, ha estat nomenat director de serveis de presidència d’aquesta entitat i, per l’altra, l’extinent d’alcalde de Barcelona, Ricard Gomà, és el nou director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans, un consorci depenent de l’AMB. 

 

 

FOTO: INICIATIVA.CAT

FOTO: INICIATIVA.CAT

La decisió de Salvador Milà és presidit per la pròpia alcaldessa i el nomenament s’ha fet sense un concurs públic de selecció i estarà retribuït amb un salari brut anual de 93.570 euros, segons ha informat El Mundo aquesta setmana, “fins que es convoqui un concurs públic obert”. Tot i així, no es diu quan es preveu que s’obri. 

 

 

 

FOTO: EL DIARIO .ES

FOTO: EL DIARIO .ES

Pel que fa al cas de l’ecosocialista i extinent d’alcalde de Barcelona, Ricard Gomà, és des mitjans de mes el nou director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona. Es tracta d’una entitat dedicada a la recerca econòmica, social i territorial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Quan Ada Colau es va presentar com alcaldessa, en coalició amb ICV, EUA, Equo i Podem, va ser una de les persones d’ICV que no va poder presentar-se, i va tornar a ser mestre a la UB.