Oct 08

Ada Colau farà pagar permís d’obres a la Sagrada Familia

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, té la mesura perfecta per evitar que s’acabi el turisme a la ciutat de Barcelona: vol que la Sagrada Família pagui llicència d’obres a l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, el consistori es reunirà pròximament amb el patronat de la basílica per plantejar-los aquesta iniciativa, amb l’objectiu que finalment el centre de culte disposi de llicència. 

Val a dir, que les obres del temple es van iniciar el 19 de març del 1882, i en 134 anys d’obres mai ha disposat de cap permís de cap tipus, perquè cap alcalde l’ha reclamat.

Segons càlculs realitzats pel diari El Nacional “la quantitat que hauria de pagar l’Arquebisbat de Barcelona per la llicència, el citat rotatiu ha fet una estimació. Si es té present que quan s’atorga una llicència s’ha d’abonar un 3,35% del pressupost de l’obra, a la Sagrada Família li correspondria abonar uns 8,4 milions d’euros en deu anys. El cost de les obres s’eleva a uns 25 milions d’euros anuals, de manera que si les obres acaben el 2026, la suma ascendeix a 250 milions. D’aquí es dedueix que el preu de la llicència serien uns 840.000 euros anuals”