Nov 19

Abandonen els seus fills de 15 i 8 anys a Múrcia i se’n van de vacances

 

FOTO: 20 MINUTOS

FOTO: 20 MINUTOS

El Semas de l’Ajuntament de Múrcia ha localitzat dos menors, un nen de 15 anys i la seva germana, de només 8, que durant un mes han estat vivint al domicili familiar però sense els seus pares, ja que aquests haurien marxat a la Xina de vacances.

La veu d’alarma va saltar al col·legi on està escolaritzada la nena petita, quan els professors van observar que la petita hi acudia sense rentar-se i fins i tot portava roba que no s’adequava al temps que feia. També van constatar que la nena de vuit anys tenia polls i que fins i tot s’havia tallat els cabells ella mateixa. Un vegada fet l’avís, els Serveis Socials del consistori murcià van desplaçar-se al domicili i van observar que la casa estava plena de deixalles, amb restes de menjar podrit per tot arreu i el lavabo brut d’excremetns secs. 

El nen, recordem que només té 15 anys, però que està sense escolaritzar, va manifestar als Serveis Socials que els seus pares se n’havien anat a la Xina i ell s’havia quedat fent-se càrrec de la seva germana. En conseqüència, aquests els han traslladat a un centre d’acollida i la policia espanyola ha obert diligències per un presumpte delicte d’abandonament dels progenitors.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores